Lue lisää LähiRETU -projektistamme täältä.


Osakeyhtö lamit.fi on kokonaissuunnitteluun pyrkivä, osaava, laadukas keskisuomalainen insinööritoimisto. Kysynnän kasvaessa olemme siirtymässä kokonaisuunnitteluun tarjoten asiakkaillemme palvelua, johon voi luottaa ja joka tuottaa ratkaisuja, joita asiakas haluaa.

Tuttuun tapaan tarjoamme palveluitamme koko Suomeen uusimmalla tekniikalla toteutuilla ratkaisuilla.

Kokonaisuunnittelu tarkoittaa kohteen elinkaaren mukaista suunnittelua, jossa huomioidaan asiakkaalle tärkeät energia- ja ympäristöasiat suunitteluprosessin alussa. Tätä kaikki haluavat ja tarvitsevat, mutta toteutukset voivat olla jotain muuta. Emme tee perinteisesti vaan uudella, ajanmukaisella tavalla. Haluamme tehdä työn yhdessä asiakkaiden ja muiden sidosryhmiemme kanssa ja toimintamme on aina keskittynyt yhteistyöhön, tiedon jakamiseen ja koulutukseen. Rakennuksen elinkaaren toteutus suunnittelusta rakentamiseen ja käyttöön tulee olla hyvin dokumentoitu.

Suunnittelumme dokumentointi on toteutettu eri tavalla kuin yleensä. Kaikki suunnitelmat tallennetaan ainutlaatuiseen kuvapankkiin, joka nykyvaatimusten muakisesti toimii pilvessä. Näin asiakas saa tilöaamansa suunnitelmat aina varmistettuna tallennuspaikassa, johon asiakkaalla on ikuinen pääsy. Kuvat eivät katoa. Suunnitelmat on käytettävissä aina. (lamit laatutakuu).

Tämä työpaikkahakemus on kutsu myös asiakkaille liittyä mukaan joukkoomme. Suunnittelijan ei tarvitse olla vain lamitin ammattilainen, vaan suunnittelija joka toimii suunnittelupakkimme kautta ja takaa asiakkaalle katoamattomat suunnitelmat. Jos asiakas maksaa 100 000 € suunnitelmista, miten on tähän saakka taattu, että suunitelmat ovat käytettävissä kohteen muutoksissa, saneerauksissa vuosien tai vuosikymmenten jälkeen.


Mikäli tunnet halua kehittyä lamitin tapaan, hae oman soaamisesi paikkaa nyt.

1. Arkkitehtiä
Haemme palvelukseemme arkkitehtiä pääsuunnittelijan tehtäviin. ArchiCAD-ohjelman käyttö on eduks. Kokemuksesta arkkitehtisuunnittelusta saat lisäpisteitä.

2. Rakennusinsinööriä

Haemme palvelukseemme rakennusinsinööriä toteuttamaan rakennusten mallintamis- ja suunnittelutehtäviä.

3a. LVI-insinööri vanhempi suunnittelija
3b. LVI-insinööri nuorempi suunnittelija


Haemme palvelukseemme LVI-insinööriä rakennusten LVI-suunnitteluun. Tehtävänäsi ovat uudisrakennusten ja peruskorjausten suunnittelu. lamitin toimintaperiaatteiden mukaisesti suunnittelu on energiatehokasta, ja teemme rakennuksesta aina aikaisempaa energiatehokkaamman. Tähän vaikutamme palkkaamalla parhaat osaajat mukaan yritykseemme. Tehtäväsi on tuoda suunnitteluun uutta energiatehokkuusajattelua, toteuttaa parantavia toimenpiteitä, johtaa LVI-projekteja työmailla energiatehokkuuden periaatteilla ja opastaa asiakasta tuottamaan arvokkaat energian säästöt.
Vanhempi suunnittelija vastaa suunnitteluryhmän työnohjauksesta sekä projektien läpiviennistä ja työmaavalvonnasta. Nuorempi suunittelija vastaa projektien suunnittelun toteutuksesta.

4b. Sähköinsinööri, vanhempi suunnittelija
4b. Sähköinsinööri, nuorempi suunnittelija

Haemme palvelukseemme myös sähköinsinööriä sähkösuunnitteluun. Tehtävänäsi ovat uudisrakennusten ja peruskorjausten sähkösuunnittelu. Samalla tavalla sähkösuunnittelu on energiatehokasta, ja teemme rakennuksesta aina entistä energiatehokkaamman. Osallitut myös suunnittelujärjestelmiemme kehittämiseen.
Vanhempi suunnittelija vastaa suunnitteluryhmän työnohjauksesta sekä projektien läpiviennistä ja työmaavalvonnasta. Nuorempi suunittelija vastaa projektien suunnittelun toteutuksesta.


Kaikkiin työtehtäviin:

Olet työkokemukseltasi uran alussa tai jo kokenut, mutta otat vastaan energiaoppimme. Haluat toteuttaa asiakkaalle tärkeät säästösuunnitelmat pelottomasti mutta viisaasti. Kohteet voivat olla pieniä tai suuria. Hallitset CAD-suunnittelun ja toteutat hankkeet rivakasti.

Jos koet jonkin työpaikoistamme omaksesi, laita hakemus ja CV heti tulemaan palkkatoivomuksineen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

Haku jatkuu 31.8.2017 saakka.


Haemme palvelukseemme LVI-insinööriä rakennusten LVI-suunnitteluun. Tehtävänäsi ovat uudisrakennusten ja peruskorjausten suunnittelu. lamitin toimintaperiaatetiden mukaisesti suunnittelu on energiatehokasta, ja teemme rakennuksesta aina entistä energiatehokkaamman. Tähän pyrimme vaikuttamaan entistä enemmän palkkaamalla parhaat osaajat mukaan yritykseemme. Tehtäväsi on tuoda suunnitteluun uutta energiatehokkuusajattelua, toteuttaa parantavia toimenpiteitä, johtaa LVI-projekteja työmailla energiatehokkuuden periaatteilla ja opastaa tuottamaan asiakkaalle arvokkaat energian säästöt.

Olet työkokemukseltasi uran alussa tai jo kokenut, mutta otat vastaan energiaoppimme. Haluat toteuttaa asiakkaalle tärkeät säästösuunnitelmat pelottomasti mutta viisaasti. Kohteet voivat olla pieniä tai suuria. Hallitset CAD-suunnittelun ja toteutat hankkeet rivakasti.

Jos koet nämä omaksesi, laita hakemus heti tulemaan palkkatoivomuksineen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Tutustu uuteen energiaselvitys+ -palveluumme.
Lisätietoja omakotitalon energiaselvitys+ -palvelusta löydät täältä.
Lisätietoja kerrostalon energiaselvitys+ -palvelusta löydät täältä.

Osakeyhtiö lamit.fi hakee palvelukseensa

Ohjelmistosuunnittelijoita (PHP-ohjelmoija, useita paikkoja avoinna)

***Paikat on täytetty***

Työsuhde/harjoittelija/opinnäytetyö sopimuksen mukaan.
Etsimme tiimiimme Jyväskylään ohjelmistosuunnittelijaa/ohjelmoijaa (useita).

Työnkuvaan kuuluu web-pohjaisen rakennusten energia- ja olosuhdeseurantajärjestelmän suunnittelu ja toteutus. Tutustu osoitteessa www.lamitor.fi

Ymmärrys IoT-tekniikoista on hyödyksi ja tiedonkeruussa käytettävien laitteiden asiantuntemus on etu.

Kysy lisää, mikäli kiinnostuit haastavasta työkentästä.

Edellytämme seuraavaa osaamista:

- PHP
- MySQL
- XHTML
- JavaScript


Eduksi olisi myös kokemus seuraavista:
- käyttöliittymäsuunnittelu ja toteutus
- CodeIgniter
- REST

Yhteydenotot Toimitusjohtaja Ari Järviseen sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liitä mukaan hakemuksesi, palkkatovomuksesi ja CV.

Hakuaika toukokuun 2017 loppuun.

aty    jamk jyo   solar-arena tty vtt frannet