Lamitin lämpöselvityksestä erilaisia tulkintoja

Energiayhtiö X on saattanut antaa asiakkaillemme harhaanjohtavaa tietoa, että laskemme Lämpöselvityksiä väärin perustein.

Energiayhtiön takaisinmaksuaika samalle kohteelle on energiayhtiön analyysissä jopa 22 vuotta, me laskimme kohteelle 6 vuoden takaisinmaksuajan.

Kohde on toteutettu PILP-ratkaisulla, jonka todellinen takaisinmaksuaika on laskettavissa tuoteutuneista kulutuksista. Toteutunut takaisinmaksuaika jää noin 4:ään vuoteen.

Energialaitos antaa lamitin liiketoimintaosaamisesta harhaanjohtavan kuvan. Väitös kohdistuu energiatehokkuushankkeisiin. Väite esittää, että lamit.fi Oy suunnitelee asiakkailleen kannattamattomia investointihankkeita.

lamit.fi toteuttaa asiakkaidensa kanssa yhteistyössä energiatehokkuushankkeita joiden säästöt lasketaan tarkasti ja asia esitellään asiakkaalle. Asiakas päättää laskelmien perusteella toteuttaako hankkeen.

Olemme ryhtynet asiassa oikeudellisiin toimiin asian korjaamiseksi.

Mikäli olet saanut vastaavanlaista informaatiota energialaskelmistamme, pyydän olemaan yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Ari Järvinen, tj
lamit.fi Oy
040 538 1869
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rakennusmessut Jyväskylässä 8.-10.3.2019 - lamit.fi osasto C308


Tule messuille, katso messuinfo tästä: https://www.jklrakennusmessut.fi/


Lamitista saat tutsti energiatehokkuuden kautta suuret säästöt rahassa: tilaa energiakatselmus, energiaselvitys tai energiatodistus.

Asuinrakennusten maalämpö, poistoilmalämöpumppu ja muut LTO-ratkaisut. Asunto osakeyhtiöissä huimat, jopa yli 60% rahalliset säästöt energiakuluissa. Me teemme sinulle projektin, joka kannattaa.

Uutta: Energiatodistus laaja paketti. Sisältää energiatodistuksen lisäksi kohteen loistehon kompensoinnin suunnitelmineen ja laitteineen, kaukolämmön tilausvesivirran selvittämisen ja pienentämisen. Todistetusti jopa 1000-10 000 Eur säästöt vuodessa!

Uutta: Energiakatselmus muuhun kuin asuinrakennukseen. Tehdään suunnitelmat kohteeseesi (esim lämpöpumppu, LTO, tai muu energiaa säästävä ratkaisu). Tähän saa tuke BF:lta 50%. Meiltä saat dokumentit valmiina laitteisto tarjouspyyntöjä varten.

Tule käymään osastollamme C308!


ASTA-messut 2.2.2018 - Energiatehokkuusprojektin läpivienti taloyhtiöissä ja tuotantolaitoksissa Aika ja Paikka: 2.2.2018 Tähtien Sali, Seminaarikeskus 2. krs klo 11. – 11.30, Tampereen Messu ja Urheilukeskus, Ilmailukatu 20, 33900 Tampere.

Lisätietoja aiheesta löydät tämän linkin takaa.
Uusi Energiatodistuslaki voimaan 1.1.2018. Katso tästä ohjeita ja kysy meiltä lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lisätietoja löydät täältä.
aty    jamk jyo   solar-arena tty vtt  frannet