Energiatodistuksen laatija, Sinustako franchising-yrittäjä?

Aloita franchising-yrittäjyys (lamit E®) ja laadi energiatodistuksia uusille ja olemassa oleville rakennuksille. Vaatimuksena on energiatodistuslain mukainen laatijapätevyys.
 

Haemme energiatodistusten laatijoita eri puolille Suomea. Työ tehdään etätyönä ja palkkio maksetaan franchising-sopimuksen mukaisesti.


Tee hakemus, ja ilmoita alue(et), jo(i)lla työskentelisit. Franchising-yrittäjänämme saat sopimuksen mukaisesti käyttöösi parhaan ohjelmiston työn tehokkaaseen suorittamiseen. Koulutamme ohjelmiston käytön energiatodistusten laatimiseksi.

Tarjoamme franchising-yrittäjillemme lisäksi kehittyvän ja monipuolisen extranet-viestintäkanavan kotisivustomme yhteydessä. Sen avulla pidämme yhteyttä ja keräämme palautetta. Lisäksi tarjoamme myös lamit E® -käsikirjan toimintasi tueksi.
 

Franchising-yrittäjänämme energiatodistusten laadinnan tulee olla jatkuvaa. Jos teet energiatodistuksia satunnaisesti, tarjoamme vaihtoehdoksi ohjelmistolisenssin hankintaa.


Rakennamme Suomeen vahvaa ja toimivaa energia-asiantuntijaketjua.


Haku jatkuu valtakunnallisesti.


Ota yhteyttä myyntipäällikköömme:
Marja-Leena Vitikainen,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai  p. 045 105 1477

aty    jamk jyo   solar-arena tty vtt  frannet