lamit E® -kumppani: Tuomas Ikonen

Osakeyhtiö lamit.fi osallistuu rakennusten suunnittelu- ja rakentamisprosesseihin tuomalla viimeisintä tietoa energiatehokkuudesta, lainsäädännöstä ja laskentamenetelmistä. Näin säästämme yhdessä energiaa ja hillitsemme ilmastonmuutosta. Energiatodistus on tähän yksi parhaista välineistä.

Pilvipalveluna tuotettu energiatodistuslaskentajärjestelmä sisältää laskennan kaikenlaisille energiatodistuksille. Käytössä on aina uusin, lakiin perustuva ohjelmistoversio ja tiedot on turvallisesti tallennettuina.

Osakeyhtiö lamit.fi on rakentanut lamit E® -franchising-kumppaniverkoston, jonka kautta voimme tarjota energiatodistuksia, -selvityksiä ja muita energiatehokkuuspalveluja joka puolella Suomessa. Energiasuunnittelijamme ovat pätevöityneitä energiatodistuksen laatijoita. Energiapalvelumme on tarkoitettu kaikille.

Minulla on perustason energiatodistuksen laatijan pätevyys. Energiatodistuksen laskentaan kuuluvat energiatehokkuutta parantavien toimenpiteiden säästöarviot. Lasken kuinka suuriin säästöihin päästään esimerkiksi yläpohjan lisäeristyksellä, ilmalämpöpumpun hankkimisella tai ikkunaremontilla.

Jokainen kohde tarkastellaan erikseen ja suosittelen juuri siihen kustannustehokkaimpia säästötoimenpiteitä.

Katselmuksen yhteydessä annan myös energiansäästövinkkejä, joilla saadaan säästöjä mukavuudesta tinkimättä.

Kaikki energiatodistuksen hankkijat saavat energiaoppaan, jossa on käyttötottumuksiin liittyviä energiansäästövinkkejä.

Yhteystiedot

Tuomas Ikonen
Insinööri (AMK)
Peltoniementie 6 A 35, 40520 Jyväskylä

Sähköposti: tuomas.ikonen(a)lamit.fi
Esittely: www.lamit.fi/jyväskylät

P. 0290 303 027 *)
P. 044 4303 027 n)

*) 0290-alkuinen numero on DNA Yritysnumero.
Yritysnumeroon soittaminen on hinnaltaan 0,0835 €/puhelu + 0,0691 €/min lankapuhelimista, ja 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min matkapuhelimista (sis. alv. 24 %). n) 044-alkuiseen numeroon soittaminen maksaa tavallisen puheluhinnan verran.

lamit-e
aty    jamk jyo   solar-arena tty vtt  frannet