lamit E® -kumppani: Savon RA-suunnittelu J Korhonen Ky

Osakeyhtiö lamit.fi osallistuu rakennusten suunnittelu- ja rakentamisprosesseihin tuomalla viimeisintä tietoa energiatehokkuudesta, lainsäädännöstä ja laskentamenetelmistä. Näin säästämme yhdessä energiaa ja hillitsemme ilmastonmuutosta. Energiatodistus on tähän yksi parhaista välineistä.

Pilvipalveluna tuotettu energiatodistuslaskentajärjestelmä sisältää laskennan kaikenlaisille energiatodistuksille. Käytössä on aina uusin, lakiin perustuva ohjelmistoversio ja tiedot on turvallisesti tallennettuina.

Osakeyhtiö lamit.fi on rakentanut lamit E® -franchising-kumppaniverkoston, jonka kautta voimme tarjota energiatodistuksia, -selvityksiä ja muita energiatehokkuuspalveluja joka puolella Suomessa. Energiasuunnittelijamme ovat pätevöityneitä energiatodistuksen laatijoita. Energiapalvelumme on tarkoitettu kaikille.

Yhteystiedot

Savon RA-suunnittelu J Korhonen Ky
(Niiralankatu 19, 70600 Kuopio)

Sähköposti: jarmo.korhonen(a)lamit.fi
Esittely: www.lamit.fi/kuopior

P. 0290 303 020 *)
P. 044 4303 020 n)

*) 0290-alkuinen numero on DNA Yritysnumero.
Yritysnumeroon soittaminen on hinnaltaan 0,0835 €/puhelu + 0,0691 €/min lankapuhelimista, ja 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min matkapuhelimista (sis. alv. 24 %). n) 044-alkuiseen numeroon soittaminen maksaa tavallisen puheluhinnan verran.

lamit-e
aty    jamk jyo   solar-arena tty vtt  frannet