Kesäajan huonelämpötilalaskenta

Tilaa kesäajan huonelämpötilalaskenta tai pyydä tarjous meiltä – kaikille rakennuksille! Laadimme vaatimusten mukaiset laskelmat nopeasti ja ammattitaidolla.

Uudisrakennus on suunniteltava ja rakennettava siten, että tilat eivät lämpene haitallisesti. Tämä tulee osoittaa dynaamisilla huonelämpötilalaskelmilla.

Kesäajan huonelämpötilan lämpötilalaskennat tehdään tilatyypeille, joissa on eniten lämpökuormia, esimerkiksi etelä- tai länsijulkisivujen tilat tai pienet asunnot, suurilla lasipinnoilla varustetut tilat tai suuren laitekuorman tilat.

Asuinkerrostaloissa tehdään lämpötilalaskennat vähintään yhdelle lämpökuormiltaan suurimmalle makuuhuoneelle ja olohuoneelle.

Muissa rakennuksissa tehdään lämpötilalaskennat tyyppitiloille, esimerkiksi toimistohuone, avotoimisto, neuvotteluhuone, opetustila, valitsemalla tilatyypin edustajaksi edellä mainittuja ominaisuuksia vastaava tila. (D3 2.2.3.1)

Huonelämpötilalaskelmat, jopa vain yhden päivän toimitusajalla

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Puhelimitse 0290 303 0020290 303 002

tai siirry Yhteystiedot -sivulle
tai ota yhteyttä www-lomakkeella

hinnat 0290-alkuisiin yritysnumeroihin  0,0835 €/puhelu + 0,0691 €/min lankapuhelimista, ja 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min matkapuhelimista
(sis. alv. 24 %).

aty    jamk jyo   solar-arena tty vtt  frannet