Korjausrakentamisen energiaselvitys

Tilaa korjausrakentamisen energiaselvitys tai pyydä tarjous meiltä – kaikille rakennuksille! Laadimme vaatimusten mukaiset laskelmat nopeasti ja ammattitaidolla.

Ympäristöministeriön asetus 4/13, Rakennuksen energiatehokkuuden parantaminen korjaus- ja muutostöissä, tuli voimaan kaikkien rakennusten osalta 1.9.2013. Tässä asetuksessa annetaan hankkeelle kolme vaihtoehtoa, joista kiinteistön omistaja voi valita sopivimman:

  • Ensimmäinen vaihtoehto on rakennusosakohtainen. Silloin korjattujen tai uusittujen rakennusosien (ulkoseinien, ikkunoiden, ovien, jne.) lämmönpitävyyden pitää remontin jälkeen olla nykyvaatimusten mukainen.
  • Toinen tapa on rakennuksen standardikäyttöön perustuvan energiankulutuksen pienentäminen. Tällöin tarkasteltavana on rakennuksen vuosittainen normaalikäytön energiankulutus suhteessa rakennuksen pinta-alaan.
  • Kolmannessa vaihtoehdossa lasketaan rakennukselle ominainen kokonaisenergian kulutus eli E-luku, jota sitten pienennetään vaadittuun rakennusluokkakohtaiseen tasoon.

Jos omistaja valitsee rakennuksen energiankulutukseen tai E-lukuun perustuvan korjaustavan, on lupahakemusta varten laadittava erillinen suunnitelma siitä, millaisilla korjaustoimilla vaaditulle energiatehokkuuden tasolle päästään.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Puhelimitse 0290 303 0020290 303 002

tai siirry Yhteystiedot -sivulle
tai ota yhteyttä www-lomakkeella

hinnat 0290-alkuisiin yritysnumeroihin  0,0835 €/puhelu + 0,0691 €/min lankapuhelimista, ja 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min matkapuhelimista
(sis. alv. 24 %).

aty    jamk jyo   solar-arena tty vtt  frannet