Projektipankki

Paperiset dokumentit – suuri katoamisen riski

Nykyisin moni isännöitsijä ja taloyhtiö on tilanteessa, jossa rakennusten piirustukset ja muut tärkeät dokumentit ovat pölyttyneissä kansioissa järjestelemättä ja hajautettuna useaan paikkaan. Ajan kuluessa on yhä suurempi riski, että tietoa talosta katoaa vahinkojen tai onnettomuuksien seurauksena.

Ratkaisuna esitettyihin ongelmiin on siirtää piirustukset ja muut dokumentit digitalisoituun muotoon skannaamalla. Asiakirjat noudetaan kopiolaitokselle, missä niistä otetaan mittakaavalliset kopiot pdf-formaatissa. Tämän jälkeen asiakas saa dokumentit takaisin sähköisessä muodossa niin halutessaan, mutta hänellä on edessä edelleen sama ongelma kuin alussa: kuinka pitää dokumentit tallessa ja järjestyksessä tulevaisuudessa?

Lamit projektipankki ratkaisuna dokumenttien hallintaan ja säilyttämiseen

Ratkaisuna ongelmaan tarjoamme projektipankkia, joka helpottaa digitalisoidun tiedon järjestyksessä pitämistä. Dokumentit voidaan siirtää heti skannauksen jälkeen sähköiseen tietojärjestelmään, missä ne nimetään sisällön mukaisesti ja järjestellään taloyhtiöittäin ja alalajeittain.

Tiedostoihin lisätään tunnistesanoja, mikä mahdollistaa nopean etsi – toiminnon ja nopeuttaa näin halutun dokumentin löytämistä.

Projektin valmistuttua lamit.fi toimesta asiakkaalle luovutetaan käyttäjä-tunnukset, jonka jälkeen hän on vapaa käyttämään pankkia niin kuin haluaa.

Mitä hyötyä saavutetaan sähköisellä projektipankilla?

  • Vihdoinkin paikka, minne voi säilöä kaikki talokohtaiset dokumentit: vanhat ja uudet
  • Tarvittavien dokumenttien etsintä vie murto-osan siitä ajasta, mikä menisi etsiessä niitä arkistosta
  • Tiedot eivät pysty katoamaan, kiitos lukuisten varmuuskopioiden
  • Haluttujen tiedostojen nopea tilaus paperikuvina on mahdollista suoraan projektipankin kautta
  • Tulevien korjaushankkeiden aloitus ja suunnittelu nopeutuu, kun lähtötietopiirustukset saadaan heti jakoon
Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Puhelimitse 0290 303 0020290 303 002

tai siirry Yhteystiedot -sivulle
tai ota yhteyttä www-lomakkeella

hinnat 0290-alkuisiin yritysnumeroihin  0,0835 €/puhelu + 0,0691 €/min lankapuhelimista, ja 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min matkapuhelimista
(sis. alv. 24 %).

aty    jamk jyo   solar-arena tty vtt  frannet