Osakeyhtiö lamit.fi - kotimaista huippulaatua tuotteina ja palveluina

Toimintaperiaatteemme 1: Oma tuotanto
Käytössä olevat kaikki energiaohjelmistotuotteemme ovat itse kehittämiämme. Panostamme tuotekehitykseen. Teemme uutta ja olemme edelläkävijä energiateknisten ohjelmistojen kehittämisessä Suomessa. Energiajunior® ja Energiasenior® toimivat kuukausilaskennalla (kuukausikeskilämpötilojen perusteella) ja kummatkin ohjelmistot ovat ensimmäisenä Suomessa validoituja; teemme korkealaatuisia tuotteita, ja uskallamme antaa ne muiden arvioitavaksi. Validoinnin on suorittanut Tampereen Teknillinen Yliopisto (TTY). Edellisen tuotteemme sertifioi VTT. Meillä on oma, itse kehitetty dynaaminen energialaskentaohjelma (tuntikeskilämpötilojen mukaan laskeva) Energiapremier®. Energiapremierin kesäajan sisälämpötilalaskenta on jo validoitu, käynnissä on koko rakennuksen ympärivuotisen energialaskentaohjelman (lämmitys ja jäähdytys) validointi. Ja taas ensimmäisenä Suomessa.

Toimintaperiaatteemme 2: Sinun rakennuksesi on meille tärkeä
Kaikki energiatehokkuustoimintamme keskittyy Sinun rakennuksesi parempaan tilaan. Energiatodistus ei ole meille vain paperi, vaan se on opas, jonka avulla voit parantaa rakennustasi. Neuvomme energiatodistuksen avulla, miten voit parantaa rakennustasi. Ne, kenelle olemme jo näin tehneet, ovat huomanneet edut. Edut ovat paitsi euroja, myös käyttömukavuutta, terveellisempää asumista ja pitkäaikaisempia rakennuksia. Lamitor on seuraava vaihe energiatodistukselle. Voit mitata kaikkia edellämainittuja ominaisuuksia ja saada entistä paremman rakennuksen.

Ohjeemme Sinulle: Miksi tuottaisit laskenta- tai mittausjärjestelmän itse, kun voit ottaa käyttöön verkkopalvelumme - vaikka heti? Keskity siihen mikä on Sinun alaasi: suunnittelu? Rakentaminen? Energiatodistusten laadinta? Me autamme Sinua olemaan omalla alallasi tehokkaampi ja ennen kaikkea tuottavampi. 

- - - - - 

Osakeyhtiö lamit.fi osallistuu rakennusten suunnittelu- ja rakentamisprosesseihin tuomalla viimeisintä tietoa energiatehokkuudesta, lainsäädännöstä ja laskentamenetelmistä.
Näillä keinoin voimme yhteistyössä säästää energiaa ja hillitä ilmastonmuutosta.
Energiatodistus on tähän yksi pätevimmistä apuvälineistä.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1995; lamit-nimi tulee sanoista laskenta ja mittaus. Laskemme ja mittaamme rakennusten energiankulutusta ja muita ominaisuuksia.

Energialaskenta varmistaa energiatehokkaiden suunnitelmien toteutumisen. Tarkan energialaskennan avulla optimoidaan rakennuksen ja talotekniikan energiankulutus pieneksi ja huomioidaan ilmaisenergioiden käyttö. Tasokas energialaskenta on simulointia: rakennusta ja siihen suunniteltuja energiaratkaisuja mallinnetaan totuudenmukaisina. Tutustu myös avoimiin työpaikkoihimme »

Mittaus (energiamittaus, olosuhdemittaus) varmistaa kokonaisuuden onnistumisen. Onko rakennus tehty kuten on suunniteltu ja määritelty? Mittaustiedon avulla voidaan selvittää vastaus siihen ja moniin muihinkin kysymyksiin, sekä tarvittaessa korjata prosesseja.

Johtavat arvot

  • Saumaton sosiaalinen yhteistyö lamit.fi-tiimin kesken, sekä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa
  • Luottamus omaan osaamiseen ja osaamisen jatkuva kehittäminen
  • Palvelujen kehittäminen ilmastonmuutoksen vaatimukset huomioiden

Missio

Tehtävämme on vähentää rakennusten käyttämän energian määrää. Tämä toteutuu jatkuvasti kehittyvien laskenta- ja mittaustyökalujen avulla sekä kouluttamalla ja tiedottamalla rakennusalan suunnitteluprosesseissa toimivia osaajia.

Visio

LA: Laske energiatodistus, jolla voit säästää paljon energiaa.

MIT: Mittaa ja paranna todistetusti energiatehokkuuttasi päästöjä pienentäen.

Rekisteriseloste


Henkilöt

Ari Järvinen

Ari Järvinen

Toimitusjohtaja, yrittäjä
029 030 3000
+358 40 538 1869

Energiatodistuksen laatijan ylemmän tason pätevyys ja yli 20 vuotta kokemusta rakennusten energiatehokkuudesta.
Kati Oinonen

Kati Oinonen

Talouspäällikkö
-
+358 45 128 9988

Laskutus ja kirjanpito.
remo laitinen

Remo Laitinen, Energiatekniikan insinööri (AMK)

Energiasuunnittelija
+358 45 105 1483

jouni hämäläinen

Jouni Hämäläinen

Järjestelmäsuunnittelija
+358 50 330 2097

roope tossavainen

Juho Kiljunen

Harjoittelija

aty    jamk jyo   solar-arena tty vtt  frannet